Verjaardagsfeest

 
Voor een kind is zijn of haar kinderfeestje een van de belangrijkste gebeurtenissen in het jaar. Bij het vieren van een verjaardagsfeestje komen allerlei dingen kijken. Welke kinderen moeten de uitnodigingen krijgen? Welk thema moet het kinderfeestje hebben? Welke traktaties ga je gebruiken en welke spelletjes wil je gaan doen op het kinderfeestje? Vaak hebben we het al druk zat met werk en gezin en komt het kinderfeestje er nog eens bovenop. Durf uit te besteden wat je niet leuk vind of waar je niet goed in bent. Je hoeft niet alles zelf te doen. Wij helpen je met alle plezier! 
 
Wil je graag een tuinfeestje doen met allerlei buitenspeelgoed, spelletjesfeest, een verkleedfeestje, themafeestje (prinsessen, piraten, cowboys, indianen,  ... ), ... . Alles is mogelijk. Bespreek even met ons wat u graag wil of hoe we u het beste kunnen helpen en wij zorgen ervoor ! U kan bijvoorbeeld materiaal bij ons huren of u kan mijzelf inschakelen om vb glittertattoos te komen zetten. Er zijn heel veel mogelijkheden.
 
Heeft u ook graag dat wij eten en/of drinken voorzien voor u party? geen probleem! 
U kan kiezen uit volgende keuzes : (4 euro per kind) (6 euro per volwassene/begeleider)
* friet met hamburger
* friet met kippenvingers
* friet met stoofvlees
* friet met videe
* pannekoeken
*croque monsieur
* spaghetti
Indien u andere dingen wil, prijs op aanvraag.
 
Heeft u graag dat wij een cadeautje voorzien voor de aanwezige kinderen? (2,5 euro per kind)
 
Bij het voorbereiden voor een verjaardagsfeest voor volwassenen kunnen wij uiteraard ook helpen. Geef ons een seintje hoe we u het beste kunnen helpen en dan zorgen we ervoor! vb. zaal klaarzetten, hapjes, dj, decoratie, ... .